NYÍREGYHÁZÁN BELÜL INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Garancia, elállás

Ha az átvételt követően a Vevő nem elégedett az általa megrendelt termékkel, azt 14 napon belül visszaküldheti saját költségére és a vételárat visszakapja. Az elállásra a vevő részére az átvételtől számított 14 napon belül van lehetőség, melynek költségeit minden esetben a Vevő viseli.

E-mail: info@optimalbutor.hu

A vásárlás előtt Önnek nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására illetve üzembe helyezésére. Ezt kompenzálja az elállási jog.

Az elállási jog azt jelenti, hogy Ön egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén indoklás nélkül követelheti a teljes vételár visszatérítését. A visszatérítés legkésőbb 30 napon belül megtörténik. A 14 napig tartó elállási jog a termék átvétele napján veszi kezdetét.

A termék visszajuttatásának költsége Önt (Vevőt) terheli, ahogy a visszajuttatásnak a módja is az Ön felelőssége. Az eladó az elállás miatt sem kötbérfizetési kötelezettséget, sem bármilyen pénzbeli büntetést nem róhat Önre. Ezzel összefüggésben a termék ingyenes kiszállításának díját sem lehet utólag Önre terhelni.


A textilbőr kárpittal megrendelt bútorok esetében külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy azt csak és kizárólag puha, pamut kendőre fújva a bútor típusának megfelelően, erre a célra ajánlott és tesztelt textilbőr ápoló kárpittisztító spray-el kell kezelni! A jótállás elkerülhető, ha a bútort megfelelő bőrápolóval kezelik, nem pedig különböző vegyi anyagokkal, mint pl.:nedves törlő, popsi törlő, ablaktisztító, szappanos víz stb..; ami SZIGORÚAN TILOS. Amennyiben a vásárló ilyen módon kezeli a textilbőr huzatot, nem tudunk jótállás vállalni a bútorra.

Ha a Vevő egyedi gyártású, az általa meghatározott igényeknek megfelelő (szövet anyaga, minta, bútor mérete stb.) megrendelést ad le, a Vevő elállási jogát a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.)  Korm. rendelet értelmében nem gyakorolhatja. Ebben az esetben ugyanis a Szolgáltató a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésének, igényeinek megfelelően teljesíti a megrendelésben foglaltakat.